Pasta jajeczna z rzodkiewką


Smaczna pasta jajeczna z dodatkiem chrupiącej rzodkiewki. Polecam na śniadanie lub kolację.
Składniki :
3 jajka ugotowane na twardo
1 mały pęczek rzodkiewek
1 cebula dymka ze szczypiorkiem
2 - 3 łyżki majonezu
sól do smaku
pieprz do smaku
Sposób przygotowania :
Jajka obieramy i kroimy w kosteczkę. Rzodkiewki ( bez liści ) myjemy i osuszamy z wody, kroimy w kosteczkę. Cebulę czyścimy i kroimy na drobno. Pokrojone składniki wkładamy do miski i dodajemy majonez i przyprawy, mieszamy.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Domowa czekolada

 Szybka w przygotowaniu i bardzo pyszna domowa czekolada. Polecam. Składniki : 1 szkl mleka w proszku  1/2 szkl erytrolu  100 g oleju kokoso...

Popularne posty