Pasta jajeczna z rzodkiewką


Smaczna pasta jajeczna z dodatkiem chrupiącej rzodkiewki. Polecam na śniadanie lub kolację.
Składniki :
3 jajka ugotowane na twardo
1 mały pęczek rzodkiewek
1 cebula dymka ze szczypiorkiem
2 - 3 łyżki majonezu
sól do smaku
pieprz do smaku
Sposób przygotowania :
Jajka obieramy i kroimy w kosteczkę. Rzodkiewki ( bez liści ) myjemy i osuszamy z wody, kroimy w kosteczkę. Cebulę czyścimy i kroimy na drobno. Pokrojone składniki wkładamy do miski i dodajemy majonez i przyprawy, mieszamy.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Jajecznica ze szparagami

 Zapraszam na jajecznicę z dodatkiem zielonych szparagów. Jest szybka w przygotowaniu oraz smaczna i pożywna. Polecam. Składniki: 4 jajka 4 ...

Popularne posty