Sałatka z pieczonym indykiem i czerwoną fasolą


 Zapraszam na smaczną sałatkę. Przygotowana z mieszanki z dodatkiem pieczonej piersi z indyka i czerwonej fasoli oraz suszonych pomidorów. Polecam.

Skladniki :

1/2 woreczka ugotowanej mieszanki Trendy Lunch ( basmati, fasolka, papryka, curry )

100 g pieczonej piersi z indyka

1 puszka czerwonej fasoli

10 szt suszonych pomidorów

3 łyżki pokrojonej natki pietruszki

2 - 3 łyżki majonezu

sól do smaku

pieprz do smaku

Sposób przygotowania :

Ugotowaną mieszankę wkładamy do miski. Czerwoną fasolę przekładamy na cedzak i przelewamy wodą, odsączamy. Pierś z indyka i suszone pomidory kroimy na mniejsze kawałki. Natkę pietruszki myjemy i kroimy na drobno. Do miski z mieszanką dokładamy pokrojone składniki oraz majonez, doprawiamy do smaku i mieszamy.


Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Dżem z cukinii

 Zapraszam na pyszny dżem z cukinii z dodatkiem galaretek owocowych. Polecam. Składniki : 2,5 kg cukinii bez skórki i pestek 1 szkl erytrolu...

Popularne posty