Kotlety z jajek


Zapraszam na smaczne kotlety jajeczne. Są one tanie i szybkie w przygotowaniu. Polecam do obiadu lub do pieczywa.
Składniki :
2 jajka ugotowane na twardo
1 surowe jajko
1 łyżka serka filadelfia
sól do smaku
pieprz do smaku
2 łyżki bułki tartej
2 łyżki pokrojonego szczypiorku
bułka tarta do panierowania
olej do smażenia
Sposób przygotowania :
 Ugotowane jajka obieramy i kroimy w drobną kosteczkę i wkładamy do miski. Dodajemy pozostałe składniki i wyrabiamy masę. Formujemy kotlety i panierujemy w bułce tartej.
Smażymy na rozgrzanym oleju z obu stron na złoty kolor.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Zupa pomidorowa na rosole

Poniedziałkowa zupa pomidorowa na rosole. Do zupy dodałam makaron który mi został z poprzedniego dnia. Składniki: domowy rosół z warzywami o...

Popularne posty