Pasta z twarogu i makreli w pomidorach


 Zapraszam na smaczną pastę do pieczywa. Przygotowana z twarogu i filetów z makreli w sosie pomidorowym z cebulką. Polecam.
Składniki :
1 puszka filetów makreli w sosie pomidorowym ( 170 g )
100 g twarogu
1 mała cebula
1 łyżka ketchupu
1/2 łyżeczki papryki wędzonej w proszku
sól do smaku
pieprz do smaku
Sposób przygotowania :
Do miski przekładamy twaróg, filety z makreli z sosem, pokrojoną w kosteczkę cebulę, ketchup, przyprawy. Wszystko razem rozgniatamy i mieszamy.


Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Dżem z cukinii

 Zapraszam na pyszny dżem z cukinii z dodatkiem galaretek owocowych. Polecam. Składniki : 2,5 kg cukinii bez skórki i pestek 1 szkl erytrolu...

Popularne posty